Historier

Ny lansering av min gamla blogg och nya hemsida!

Livet i Lagårns julkalender Lucka nr 11


Nu äntligen är det dags att publicera den på nytt. Mitt lilla skötebarn som jag så gärna ville se växa och bli stor. Tyvärr fick avstanna i tillväxten. Stort bröllop och att få barn med en komplicerad förlossning tog det slut på kraft och det skrivna ordet. Men nu är jag mer inspirerad än någonsin och med barn och en gård som utökat sig med både mark och djurmängd lär inte underlagen för blogginlägg bli mindre.

Jag och Aldor hämtar granris för nya spännande juldekorationer.

Som ni ser är inte det bara en blogg längre utan även “Härlogsbyn- Livet i Lagårns” nya hemsida. Något som efterfrågats länge och nu har jag äntligen fått nycklar till att skapa den. Ja som ni läser jag är oerhört stolt över hur fin den blivit. Är fortfarande i starten så kan bli en del ändringar längs vägen.

Njut av min skapelse och ge mig gärna feedback på sidan! Gå tillbaka i arkivet och läs om våra tidigare upptåg.


Massa Kärlek // Adelina

En kommentar

 • GMI

  Stolt
  skall Du va’ 💖

  Och vi andra njuter
  och fnissar..

  GOTT NYTT ÅR

  …och prutt i nacken på lilleman.. ja, den minste alltså 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.